Pâine De Ciuperci De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de ciuperci de roșii. O porție conține 341 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete, ouă, carne de porc măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Polpettone în umido con funghi (fleică în sos de roșii și ciuperci), Fleică De Ciuperci, și Fleică De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați carnea de vită, carnea de porc, 1 cană sos de spaghete și supa uscată amestecați împreună într-un bol.
Adăugați pesmet și ouă; se amestecă pentru a încorpora. Împărțiți amestecul de carne între două tigăi de pâine.
Amestecați restul de 1 cană de sos de spaghete și smântână condensată de supă de ciuperci împreună într-un bol.
Coaceți pâinile de carne în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Se toarnă cremă de amestec de supă de ciuperci peste partea superioară a fiecărei pâini și se întoarce la cuptor. Continuați să coaceți pâinile până când nu mai sunt roz în centru, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).