Pâine De Ciocolată Și Cireșe
Această rețetă servește 45. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica plantat nuci pecan, unt, unt de ciocolată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pâine De Cireșe De Ciocolată, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Și Cireșe, și Pâine Cu Banane De Ciocolată Și Cireșe.
Instrucțiuni
Se amestecă untul și 2 linguri. se amestecă budinca uscată până se amestecă. La frigider până când este gata de utilizare.
Întindeți 1 pâine de aluat în dreptunghi de 14x8 inci pe suprafața de lucru presărată cu 1 lingură. amestec uscat de budincă; periați cu 1 lingură. unt.
Se presară cu 1/4 cană fiecare din amestecul de budincă uscat rămas, cireșe și nuci; rulați, începând de la o parte lungă.
Așezați, cu fața în jos, pe foaia de copt acoperită cu pergament. Repetați cu aluatul rămas și toppingurile.
Acoperiți cu folie de plastic.
Să crească în loc cald 45 min. sau până la dublarea volumului.
Încălziți cuptorul la 177°. aruncați folia de plastic din aluat.
Coaceți aluatul 20 până la 25 min. sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de copt 5 min.; scoateți la grătar. Se răcește complet.
Presărați pâinea cu zahăr pudră.
Serviți cu unt de ciocolată.