Pumpkin & ginger teabread este o farfurie care servește 10. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 860 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, miere limpede, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir, Plăcintă cu dovleac cu ghimbir cu cremă de ghimbir, și Plăcintă cu dovleac cu ghimbir cu cremă de ghimbir.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 180C/ gaz 4 / ventilator 160C. unt și tapetați baza și două laturi lungi ale unei cutii de pâine de 1,5 kg cu o fâșie de hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă untul, mierea și oul și se amestecă dovleacul sau dovlecelul. Apoi amestecați zahărul, făina și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cuțit De Toaletă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă în cositorul pregătit și se presară blatul cu zahărul demerara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
4
Coaceți timp de 50-60 de minute, până când a crescut și maro auriu. Se lasă în formă timp de 5 minute, apoi se întoarce și se răcește pe un suport de sârmă.