Pâine De Carne În Stil Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne în stil Italian. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 260 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne De Curcan În Stil Italian, și Pâine De Carne Italiană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați carnea de vită, 1/2 cană sos de paste și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mare. Formați amestecul de carne de vită într-o pâine de 8 x 4 inci pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Periați restul de 1/2 cană de sos de paste deasupra pâinii de carne.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați pâinea în 12 felii.
Notă de vin: orice stil Italian pare un candidat la Chianti, dar cu o pâine de carne umilă ca aceasta, îmi place ceva mai corpolent. Un Syrah din California are suficientă concentrare pentru a reflecta densitatea cărnii de vită măcinată și face ca pâinea de carne să pară puțin mai măreață. Încercați Arrowood ' s Grand Archer 2001 Syrah din județul Sonoma, California (aproximativ 20 USD). - Alina Gavril