Pâinea de carne umplută cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 8. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați slănină, usturoi, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Pâine De Carne Umplută Cu Brânză, Pâine De Carne Cu Brânză Elvețiană, și Pâine De Carne Cu Slănină Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Se toacă 4 fâșii de slănină; puneți deoparte 4 fâșii de slănină rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti slanina tocata intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand des, pana cand slanina este rumenita si crocanta, 8-10 minute. Pune deoparte slănina tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Amestecați ușor carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, oul bătut, usturoiul, 1 linguriță de sos Worcestershire, sarea și piperul negru împreună într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Piper Negru
Pesmet
Carne De Vită Măcinată
Usturoi
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți amestecul de carne pe o bucată de hârtie cerată, formând un dreptunghi de aproximativ 10 inci pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
5
Întindeți brânza Cheddar și slănina tocată gătită peste carne, lăsând o margine de 1/2 inch peste tot. Ridicați cu grijă o margine și rotiți carnea în jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne
Rola
6
Așezați într-o tigaie cu cusătura în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
7
Coaceți pâinea de carne în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Amestecați ketchup-ul, zahărul brun, ananasul și 1 linguriță de sos Worcestershire împreună într-un castron, amestecând pentru a dizolva zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Zahăr Brun
Ananas
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Scoateți pâinea de carne din cuptor și puneți restul de 4 fâșii de slănină pe pâinea de carne, țesându-le împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Întindeți amestecul de ananas peste slănină țesută și deasupra pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Întoarceți pâinea de carne la cuptor și coaceți până când toppingul de slănină este crocant și amestecul de ananas s-a copt într-o glazură, încă aproximativ 20 de minute. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul pâinii de carne ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).