Pâine De Carne Italiană Ușor Stratificată
Ușor stratificat fleică italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 45. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată extra-slabă, dovlecei, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ușor Italiană Fleică, Stratificat Italian Dip, și Caserola Italiană Stratificată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă amestecul de umplutură cu jumătate din sosul de paste și oregano.
Adăugați carne; se amestecă bine. Bateți în vasul de copt de 13x9 inci.
Se amestecă legumele și sosul de paste rămas și oregano. Lingura peste amestecul de carne; capac.
Coaceți 25 min. Se acoperă cu brânză.
Coaceți, neacoperit, 10 min. sau până când se termină pâinea de carne (160F).
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.