Pâine De Carne Italiană Umplută Cu Brânză

Pâine De Carne Italiană Umplută Cu Brânză
Rețeta italiană de pâine de carne umplute cu brânză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 361 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 266 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, sos de pizza, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Carne Italiană, Pâine De Carne Italiană Rulată, și Pâine De Carne În Stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu folie; folie de pulverizare cu spray de gătit. În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, parmezanul, busuiocul, sarea, piperul, usturoiul și 1/2 cană din sosul de pizza până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Sos De PizzaSos De Pizza
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Pe o foaie mare de folie, formați amestecul de carne de vită în dreptunghi de 12x10 inci. Se acoperă uniform cu brânză provolone, ardei prăjiți și măsline până la 1/2 inch de margini. Începând cu o parte de 10 inci, rulați; apăsați cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor; lingura rămasă sos de pizza peste pâine. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât becul să ajungă în centrul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Reveniți la cuptor; coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când pâinea este gătită bine în centru și termometrul citește 160 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista