Pâine De Carne Italiană Umplută Cu Brânză
Rețeta italiană umplute cu brânză de carne ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,95 USD pe porție. Acest fel principal are 361 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de pizza, ouă, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Umplute Fleică Italiană, Brânză Italiană Umplute Fleică, și Italiană Umplute Fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.linie tigaie de 15x10x1 inci cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit. În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, parmezanul, busuiocul, sarea, piperul, usturoiul și 1/2 cană din sosul de pizza până se combină bine.
Pe o foaie mare de folie, formați amestecul de carne de vită în dreptunghi de 12x10 inci. Se acoperă uniform cu brânză provolone, ardei prăjiți și măsline până la 1/2 inch de margini. Începând cu o parte de 10 inci, rulați; apăsați cusătura pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Scoateți din cuptor; lingura rămasă sos de pizza peste pâine. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât becul să ajungă în centrul pâinii.
Reveniți la cuptor; coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când pâinea este gătită bine în centru și termometrul citește 71°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.