Pâine De Carne Italiană Rulată

Pâinea de carne italiană rulată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 347 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 317 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată extra-slabă, frunze de spanac, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Carne Italiană Rulată, Pâine De Carne Italiană, și Italiană Pinwheel Meat Loaf.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, cârnații, oul, 1/2 cană din sosul de pizza, pesmetul și piperul.
Pe folie, amestec pat la12x8-inch dreptunghi.
Presărați uniform cu brânză; apăsați ușor în carne. Se acoperă cu spanac. Începând de la capătul scurt, înfășurați bine, folosind folie pentru a începe să rulați și să introduceți frunze de spanac; se termină sigiliul.
Așezați cusătura cu fața în jos într-un vas de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri).
Se întinde deasupra sosul de pizza rămas.
Coaceți cu 15 minute mai mult sau până când termometrul introdus în meat loaf citește 160 F.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.