Pâine de carne dulce și acră
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 194 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine de carne dulce și acră, Pâine de carne dulce-acrișoară, și Pâine de carne de curcan dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați firimiturile de pâine, sarea, piperul și ouăle; zdrobiți carnea de vită deasupra și amestecați bine.
Adăugați ceapa și jumătate de sos de roșii. Apăsați în 9-in. x 5-în. tigaie de pâine.
Se coace la 350 de minute pentru 50 de minute. În cratiță, combinați zaharurile, oțetul, muștarul și sosul de roșii rămas; se aduce la fierbere.
Se toarnă peste pâinea de carne; coaceți cu 10 minute mai mult.