Pâine de carne dulce și acră

Pâine de carne dulce și acră
Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 194 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine de carne dulce și acră, Pâine de carne dulce-acrișoară, și Pâine de carne de curcan dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați firimiturile de pâine, sarea, piperul și ouăle; zdrobiți carnea de vită deasupra și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ceapa și jumătate de sos de roșii. Apăsați în 9-in. x 5-în. tigaie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se coace la 350 de minute pentru 50 de minute. În cratiță, combinați zaharurile, oțetul, muștarul și sosul de roșii rămas; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă peste pâinea de carne; coaceți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista