Pâine de carne de curcan cu piure de cartofi
Pâinea de carne de curcan cu piure de cartofi necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pâine De Carne De Curcan Cu Piure De Cartofi Și Fasole Verde, Pâine De Carne De Cartofi Piure, și Cupcakes cu pâine de carne cu piure de cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron, combinați curcanul, ceapa, spanacul, pătrunjelul, firimiturile de pâine, muștarul, albușul de ou și 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Transferați amestecul pe o foaie de copt și formați-l într-o pâine de 10 inci.
Se întinde cu ketchup-ul.
Coaceți până la fiert, 45 până la 50 de minute. Între timp, așezați cartofii într-o oală mare cu apă rece. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, 15 până la 18 minute.
Scurgeți cartofii și amestecați în oală cu zeama, uleiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Serviți pâinea de carne cu sosul marinara (dacă folosiți) și cartofii.