Pâine De Carne De Curcan
Turcia Meat Loaf ia în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 540 calorii, 46G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, apă, brânză mozzarella parțial degresată și pudră de usturoi. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine De Carne De Curcan, Pâine De Carne De Curcan, și Pâine De Carne De Curcan.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați apa, sosul teriyaki și cuburile de pâine; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați oul, ceapa, ardeiul verde, mozzarella și brânzeturile cheddar, pudra de usturoi și semințele de țelină. Zdrobiți curcanul peste amestec și amestecați bine.
Pat într-un ungrased 5-3/4-in. x 3-în. x 2-în. tigaie de pâine.
Se coace, neacoperit, la 350 de metri cubi timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne citește 165 de metri cubi de scurgere.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de carne. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Vinurile Sabotage Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Sabotaj Cabernet Sauvignon]()
Vinuri Sabotaj Cabernet Sauvignon
Aromaticele sugerează tutun, fructe negre îndrăznețe și note de grafit. Pe gust, fructele roșii, albastre și negre sunt echilibrate de note de coacăz, vanilie și mocha. Taninurile tinere vor evolua în timp și vor ajuta la extinderea finisajului lung.