Pâine de carne confetti
Confetti Meat Loaf este un aperitiv fără lactate . Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 68 de calorii . Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită morcovi, țelină, sare și piper. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 18% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine confetti cu șuncă și mere , Pâine de carne și Pâine de carne .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ouăle, oțetul, pesmetul, baconul, mărul, legumele, usturoiul, pătrunjelul, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Pat într-un 9-in uns. x 5 inchi. tavă de pâine.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică scurgere 160°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Papet del Mas Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.