Pâine De Carne Clasică

Pâine De Carne Clasică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea clasică de carne. Această rețetă face 4 porții cu 960 calorii, 50g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, ceapă verde, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată, Pâine De Carne Clasică, și Nou Clasic Fleică.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 350 F, cu un suport în mijloc. 2 într-o tigaie mare și grea, topiți untul la foc mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa tocată, țelina, morcovul, usturoiul și ceapa verde și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute. Acoperiți tigaia și gătiți încă 5 minute, până când morcovii sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sarea, piperul negru proaspăt măcinat, sosul Worcestershire și 1/3 o cană de ketchup. Gatiti inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la atingere. 3 într-un castron mare, folosiți-vă mâinile curate pentru a combina carnea de vită măcinată, cârnații picanți de porc măcinat, ouăle, pesmetul, legumele fierte de la Pasul 2 și pătrunjelul.  4 Apăsați amestecul într-o tigaie cu laturile înalte de 2 inci sau formați amestecul într-o pâine liberă și puneți-o într-o tigaie de prăjire cu margini. Acoperiți pâinea cu ketchup-ul rămas. 5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți pâinea de carne într-un cuptor de 350 F pentru 1 oră sau până când temperatura internă a pâinii de carne ajunge la 155 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se lasă să se odihnească 10 minute. Apoi îndepărtați ușor ridicând cu o spatulă pe o farfurie de servire și feliați pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista