Pâine De Carne All-American
All-American Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 284 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ketchup, muștar dijon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta din zară cu căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pâine De Carne All-American De Modă Veche, Sos De Carne American, și Pastelitos De Carne (Plăcinte Cu Carne Din America Centrală).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană. Aranjați pesmetul într-un strat uniform pe o foaie de copt.
Se coace la 350 timp de 6 minute sau până se prăjește ușor; rece.
Combinați pesmetul prăjit, 1/4 cană de ketchup, ceapă, 3 linguri de pătrunjel și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron; se amestecă ușor până se combină.
Transferați amestecul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inch acoperită cu spray de gătit; nu împachetați.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Ungeți partea superioară a pâinii cu 1/4 cană de ketchup rămasă.
Coaceți încă 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 16
Se lasă să stea 10 minute și se taie în 6 felii.
Se presară cu pătrunjel rămas.