Pâine De Brânză Elvețiană

Pâinea de brânză elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, sare, salvie frecată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ricotta Swiss Wedges (Pâine De Carne Nebună!), Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 3x7 inch.
Bateți ouăle într-un castron pentru a amesteca.
Bateți firimiturile de cracker, ceapa, usturoiul, sarea, piperul și salvia. Puneți deoparte 3 linguri de brânză elvețiană pentru a le folosi ca topping și amestecați restul în amestecul de ouă împreună cu carnea de vită măcinată. Împachetați amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C). Cu aproximativ 2 minute înainte ca pâinea de carne să fie gata, presărați brânza elvețiană rezervată și reveniți la cuptor până se topește.