Pâine De Brioșă Engleză
Pâinea cu brioșă engleză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați margarină, tărâțe de ovăz, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Pâine De Brioșă Engleză, Pâine De Brioșă Engleză, și Pâine De Brioșă Engleză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de făină universală, făină de grâu și următoarele 3 ingrediente într-un bol mare de amestecare.
Combinați laptele, apa și margarina într-o cană de măsurare a lichidului cu 4 căni. Cuptor cu microunde la 2 minute; se toarnă peste amestecul de făină. Bateți la viteză medie cu un mixer electric 2 minute. Amestecați treptat în 2 căni făină universală. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; dacă aluatul este lipicios, frământați restul de 1/4 cană de făină. Acoperiți aluatul cu un castron mare; lăsați să stea 10 minute.
Înveliți două tigăi de pâine de 8 x 4 inci cu spray de gătit; presărați uniform cu făină de porumb. Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare porție într-o pâine și puneți-o în tigaie. Acoperiți și lăsați aluatul să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când aluatul este dublat în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți la 400 timp de 25 de minute.
Scoateți pâinile din tigăi și răciți-le pe un suport de sârmă.