Pâine De Bere Cu Mere-Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de bere cu mere-Cheddar. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 155 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar extrasharp, cidru, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine de bere Cheddar de mere cu unt de salvie, Pâine De Bere Cheddar, și Cheddar Chile Pâine De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați mărul decojit mărunțit în prosoape de hârtie; strângeți până abia umed.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu. Gătiti mărul și șalotele în ulei la foc mediu timp de 7 minute. Se amestecă piperul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un bici; faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați amestecul de șalotă, brânza și cidrul în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală.
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inch acoperită cu spray de gătit.
Stropiți 1 lingură de unt peste bătut.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Stropiți restul de 1 lingură de unt peste aluat.
Coaceți încă 25 de minute sau până când se rumenesc adânc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.