Pâine De Anghinare
Pâinea de anghinare necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 131 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de inimi de anghinare, maioneză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Anghinare, Pâine De Anghinare, și Pâine de anghinare dulce P pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați inimile de anghinare, parmezanul, maioneza și usturoiul împreună într-un bol.
Întindeți toppingul de anghinare uniform pe jumătățile de pâine franceză.
Puneți pâinea acoperită pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este fierbinte și barbotare, aproximativ 20 de minute.