Pâine Cu Vârtej De Ierburi
Pâinea cu vârtej de ierburi ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 141 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Vârtej De Ierburi Cheddar, Cheddar Herb Swirl Rolls, și Supă de pui și fasole albă cu vârtej de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Într-o cratiță, încălziți apa și uleiul la 120 -130.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate până se omogenizează bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, combinați untul, pătrunjelul, arpagicul, usturoiul praf și sarea condimentată. Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Rulați într-un 15-in. x 12-în. dreptunghi.
Răspândiți umplutura până la 1 in. de margini.
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă; ciupiți cusătura pentru a sigila.
Ungeți o foaie de copt și presărați cu făină de porumb.
Așezați cusătura de pâine cu fața în jos pe tigaia pregătită. Cu un cuțit ascuțit, faceți mai multe tăieturi diagonale superficiale deasupra pâinii. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 375 la 30-35 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci.