Pâine cu usturoi și brânză elvețiană
Pâinea cu usturoi și brânză elvețiană este o gustare vegetariană lacto-ovo . O porție conține 387 de calorii , 15 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 10 persoane. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, până la 6 căței de usturoi, gălbenuș de ou și apă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 53% . Acest scor este solid. Încercați panini cu șuncă și brânză elvețiană cu ciuperci și varză kale , sandviș cu șuncă la grătar și brânză elvețiană și quiche cu mangold și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați 1 cană de făină universală, 1 cană de făină integrală, fulgii de cartofi, drojdia și sarea.
Adăugați laptele și untul; bateți timp de 2 minute.
Adăugați ouăle și usturoiul; bateți timp de 2 minute. Încorporați făina integrală rămasă și suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale. Răsturnați pe o suprafață înfăinată; frământați timp de 4 minute.
Presărați cu brânză; frământați încă 2 minute sau până când compoziția este netedă și elastică.
Puneți aluatul într-un bol uns, întorcându-l o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră. Împărțiți aluatul în jumătate; formați o bilă din fiecare jumătate.
Așezați pe o tavă de copt unsă; aplatizați până la un diametru de 18 cm. Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi paralele de aproximativ 1,2 cm adâncime pe partea de sus a fiecărei pâini. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 30 de minute. Bateți gălbenușul de ou și apa; ungeți pâinile.
Coaceți la 190°C timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc. Răciți pe un grătar metalic.