Pâine cu usturoi
Pâinea cu usturoi este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 6 porții. Pentru 1,3 dolari per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 248 de calorii , 7 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Mergeți la magazin și cumpărați piper, pâine ciabatta, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este chiar atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fasole albă și usturoi cu spanac, prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi , Pâine artizanală cu usturoi cu mozzarella și Broccoli cu pesmet sotat și usturoi .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Puneți usturoiul în bolul unui robot de bucătărie și procesați-l până se toacă mărunt.
Adăugați pătrunjelul, oregano, sarea și piperul și pulsați de două ori.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și adăugați amestecul de usturoi.
Tăiați pâinea ciabatta în jumătate pe orizontală și întindeți untul pe o jumătate.
Întindeți amestecul de usturoi pe cealaltă jumătate a pâinii și uniți jumătățile. Înfășurați pâinea în folie de aluminiu.
Puneți pâinea în cuptor și coaceți-o timp de 5 minute. Deschideți folia și continuați să coaceți încă 5 minute.