Pâine cu usturoi

Pâine cu usturoi
Pâinea cu usturoi este o rețetă vegetariană lacto-ovo cu 6 porții. Pentru 1,3 dolari per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 248 de calorii , 7 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Mergeți la magazin și cumpărați piper, pâine ciabatta, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este chiar atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fasole albă și usturoi cu spanac, prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi , Pâine artizanală cu usturoi cu mozzarella și Broccoli cu pesmet sotat și usturoi .

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1-1/4 Livre De Struguri Roșii Sau Verzi Fără Semințe1 Până La 1-1/4 Livre De Struguri Roșii Sau Verzi Fără Semințe
3
Puneți usturoiul în bolul unui robot de bucătărie și procesați-l până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Usturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întregUsturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întreg
4
Adăugați pătrunjelul, oregano, sarea și piperul și pulsați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și adăugați amestecul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
6
Luați tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
7
Tăiați pâinea ciabatta în jumătate pe orizontală și întindeți untul pe o jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
(desprins De Pe Tulpină)(desprins De Pe Tulpină)
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Întindeți amestecul de usturoi pe cealaltă jumătate a pâinii și uniți jumătățile. Înfășurați pâinea în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)
Ardei ArbolArdei Arbol
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Puneți pâinea în cuptor și coaceți-o timp de 5 minute. Deschideți folia și continuați să coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1-1/4 Livre De Struguri Roșii Sau Verzi Fără Semințe1 Până La 1-1/4 Livre De Struguri Roșii Sau Verzi Fără Semințe
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista