Pâine Cu Unt De Dovleac
Pâinea cu unt de dovleac necesită în jur 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă 96 cenți pe porție. Acest condiment are 798 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 71 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de mere, ou, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine De Dovleac Cu Unt De Arahide, și Pâine De Dovleac Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 3x7 inci.
Bateți împreună făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele într-un castron; pune deoparte.
Bateți oul într-un castron.
Bateți zahărul brun, sucul de mere, untul topit și jumătate din untul de dovleac până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină până nu rămân bulgări.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită și se întinde deasupra untul de dovleac rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul din mijloc până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.