Pâine Cu Unt De Banane

Pâine Cu Unt De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu unt de banane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. 307 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Un amestec de chipsuri de butterscotch, sare, banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine Cu Banane Cu Cipuri De Unt, Pâine Cu Banane Cu Unt De Cocos, și Pâine Cu Banane Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 2 tigăi de pâine de 9x5 inci. Pune deoparte. Cerneti faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara si nucsoara impreuna intr-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă. Bateți oul, apoi amestecați piureul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă amestecul de făină, amestecând până se încorporează. Îndoiți chipsurile de butterscotch și nucile; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluatul uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 28 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista