Pâine Cu Sodă De Ovăz
Fulgi de ovăz sifon pâine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 8. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Un amestec de praf de copt, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare sunt Pâine Cu Sodă De Ovăz, Irlandeză Nuc Fulgi De Ovăz Soda Pâine, și Făină De Ovăz, Caise, Pâine De Sodă De Nuc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană ovăz, sare, praf de copt și bicarbonat de sodiu.
Într-un alt castron, amestecați împreună smântână, lapte, miere și zahăr.
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă doar până se amestecă bine. Se amestecă untul topit sau margarina.
Întoarceți aluatul pe o foaie de copt ușor pulverizată. Forma într-un cerc rotund, ușor mounded, aproximativ 8 inch diametru.
Ungeți partea superioară a pâinii cu unt topit sau margarină și presărați cu 1 lingură de ovăz rămasă. Cu un cuțit, înscrieți vârful pâinii în sferturi.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet înainte de feliere.