Pâine Cu Scorțișoară
Cinnamon Swirl pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Scorțișoară, Pâine Cu Scorțișoară, și Pâine Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 3 căni de făină, zahăr, sare și drojdie în vasul unui suport mixer.In o ceașcă sigură pentru cuptorul cu microunde sau într-o cratiță, topiți untul și laptele împreună până când amestecul este foarte fierbinte.
Lăsați-l să se răcească la aproximativ 130 de grade (măsurați cu un termometru pentru precizie).Se amestecă laptele în amestecul de făină, apoi se adaugă oul și vanilia și se amestecă până se amestecă.
Adăugați cana rămasă de făină cu un sfert de cană până când aluatul este lipicios. Dacă v-ați cântărit făina, probabil că o veți folosi pe toate. Dacă ai scobit, s-ar putea să nu.Folosind atașarea cârligului de aluat al unui mixer de suport, frământați până când aluatul este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un vas uns, acoperiți și lăsați-l să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață de lucru înmuiată.
Rolați jumătate din aluat într-un dreptunghi de 8 inci de 12 inci.
Se amestecă împreună scorțișoară și zahăr brun, apoi se presara uniform peste dreptunghi.
Rulați ferm într-un buștean, ciupiți capetele închise și puneți-le dedesubt.
Se pune într-o tigaie unsă și tapetată cu pergament de 9-5 sau 8-4 inci.Repetați cu jumătatea rămasă de aluat.
Lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac,Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți partea superioară a pâinii cu unt topit, apoi coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și sună gol la atingere, aproximativ 30 de minute.