Pâine Cu Roșii
Dacă aveți aproximativ 55 minute pentru a petrece în bucătărie, pâine de tomate ar putea fi un remarcabil fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 11 cenți pe porție, primești o pâine care servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coacerea pâinii: pâine cu roșii, brânză și slănină, Coacerea Pâinii: Pâine Rotativă Cu Roșii-Pesto, și Pâine cu roșii și slănină (pentru mașina de pâine).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3 căni de făină, zahăr, drojdie, sare, oregano, praf de usturoi, busuioc și rozmarin. Într-o cratiță mare, se încălzește sucul de roșii, sosul de roșii și uleiul până la 120 -130, amestecând ocazional.
Adăugați ingredientele uscate; bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați în două pâini.
Așezați în două unse 8-in. x 4 inch. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 CP timp de 35-40 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe suporturi de sârmă.