Pâine Cu Prune

Pâine Cu Prune
Pâinea de prune este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. Această pâine are 429 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coloranți alimentari, ulei vegetal, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pâine Rapidă Cu Prune, Pâine Cu Budincă De Prune, și Pâine Cu Prune De Banane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie bundt sau o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei vegetal, zahăr alb, ouă, alimente pentru copii de prune și coloranți alimentari. Într-un castron separat, amestecați făina, cuișoarele, scorțișoara, nucșoara, sarea, bicarbonatul de sodiu și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Ulei VegetalUlei Vegetal
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
NuciNuci
PrunePrune
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă ingredientele umede și uscate împreună.
4
Transferați aluatul în tigaia(tăvile) pregătită (e).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50-60 de minute sau până când un tester iese curat. (Tigăile mai mici vor dura mai puțin timp.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor să se răcească 10 minute în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți și așezați pe suportul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
În timp ce tortul se răcește, combinați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
9
Periați deasupra în timp ce tortul este încă fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista