Pâine Cu Nuci De Căpșuni
Pâinea cu nuci de căpșuni este o fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă face 24 de porții cu 184 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, căpșuni, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine cu căpșuni fără ouă-pâine vegană cu căpșuni, Bare de alimentare pentru Date și piulițe, și Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. fundurile de grăsime de numai două 9x5 - sau 8x4-inch pâine tigai cu scurtarea; ușor făină.
Căpșuni ușor piure; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați zahărul și uleiul. Se amestecă ouăle până se omogenizează bine. Se amestecă căpșunile până se amestecă bine. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția nucilor, până se umezesc. Se amestecă nucile.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.