Pâine Cu Miere
Pâinea cu miere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 280 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, ulei de canolan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine de bere cu miere cu unt cu unt de miere, Coacerea pâinii: iaurt și pâine cu miere, și Pâine De Ovăz Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți rozmarinul într-o tigaie mică de saut la foc mediu-mare până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, combinați uleiul, drojdia și apa caldă și amestecați pentru a dizolva drojdia.
Lăsați să stea 5 minute sau până se spumează.
Combinați făina și sarea și movila într-un castron mare. Faceți o fântână la mijloc. Turnați încet drojdia dizolvată în fântână, lucrând în făină cu vârful degetelor, apoi frământați aluatul până se formează o bilă. Frământați mierea și rozmarinul prăjit.
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă umedă sau folie de plastic unsă și lăsați să crească la 1 1/2 ori dimensiunea originală, aproximativ 1 oră.
Ungeți două tigăi de pâine de 9 x 4 inci. Puneți aluatul și transferați-l pe o suprafață de lucru înmuiată. Frământați 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate și formați-l în pâini.
Așezați în tigăile pregătite, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Puneți tigăile în cuptor și coaceți până când blaturile sunt aurii, aproximativ 25 până la 30 de minute. Răsturnați tigăile pe un suport de răcire și lăsați să stea 5 minute, apoi scoateți tigăile și lăsați să se răcească.
Retipărit cu permisiunea sufletului unei noi bucătării: o descoperire a alimentelor și aromelor Africii de către Marcus Samuelsson, (C) 2006, John Wiley & Sons, Inc.