Pâine cu lingură de castane cu brânză Fontina
Pâine cu lingură de castane cu brânză Fontina ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 289 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cimbru, ouă, făină de paste și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine cu lingură de castane cu brânză Fontina, Șuncă și pâine cu două linguri de brânză, și Pâine Cu Lingură De Porumb Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la vasul de copt din sticlă de 11x7 inci cu unt de 350. Topiți 2 linguri de unt în tigaie medie grea la foc mediu.
Adăugați castane și cimbru. Saut până la încălzit, spargând castanele în bucăți de 1/2 inch cu spatele lingurii, aproximativ 4 minute. Aduceți laptele doar pentru a fierbe într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați sare,apoi amestecați treptat făina de paste. Reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand amestecul este foarte gros, amestecand constant, aproximativ 3 minute.
Adăugați restul de 6 linguri de unt, apoi 1 cană de brânză, amestecând până se topește brânza.
Bateți gălbenușurile de ou 1 la un moment dat; se amestecă castanele. Bateți albușurile de ou într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de făină caldă în 2 adaosuri.
Se transferă în vasul pregătit; se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți pâinea cu lingură până se umflă și începe să se rumenească, aproximativ 35 de minute.
Se lasă să se răcească 5 minute; se servește cald.
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate, piețele italiene și unele supermarketuri.