Anghinare Prăjite Cu Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinarea prăjită cu susan. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Un amestec de anghinare pentru copii, sare kosher, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Prăjite, Anghinare Prăjite, și Făină De Porumb-Anghinare Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală medie la foc mediu până ajunge la 350 pe un termometru prăjit; când uleiul este fierbinte, reduceți căldura la minim.
Se amestecă maioneza și uleiul de susan; pus deoparte.
Folosiți un cuțit pentru a rade capetele tulpinii anghinarei până la un punct ca un creion.
Îndepărtați toate frunzele exterioare verzi și dure până ajungeți la miezul gălbui.
Tăiați fiecare anghinare în jumătate și puneți-o într-un castron cu apă cu gheață. Strângeți sferturile de lămâie în apă și aruncați în coji.
Scurgeți bucățile de anghinare și uscați-le cu un prosop. Lucrând în 2 loturi, gătiți anghinare până se rumenesc și crocante, aproximativ 8 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Se presară semințe de susan și sare după gust.