Pâine Cu Ierburi Învârtite
Pâinea cu ierburi învârtite ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 138 calorii. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Funcționează bine ca o pâine la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Rulouri Învârtite Cu Ierburi, Pâine cu scorțișoară (pâine cu gogoși învârtite), și Pâine Cu Drojdie De Dovleac Învârtită.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3 căni de făină, drojdie, sare și zahăr. Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa și untul la 120 -130.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele de umplere; pus deoparte.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Rulați fiecare porție într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi.
Răspândiți umplutura peste fiecare până la 1/2 in. de margini.
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă; prindeți cusăturile pentru a sigila și a pune capetele sub.
Așezați cusătura cu fața în jos în două unse 8-in. x 4-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 de minute pentru 35-40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.