Pâine Cu Ierburi Sărate
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea cu ierburi sărate ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 18. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, drojdie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 30%. Încercați Unt De Ierburi Savuroase, Sos De Ierburi Savuroase, și Unt De Ierburi Savuroase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina integrală de grâu, laptele uscat și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Pune deoparte.
Combinați laptele, ceapa, untul și mierea într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se topeste untul. Se răcește la 120 la 13
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină integrală de grâu. Bateți cu un mixer la viteză mică doar până la amestecare; bateți la viteză mare 3 minute. Amestecați treptat 1 3/4 căni de făină universală pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (8 până la 10 minute).
Se pune într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-se în partea superioară a stratului. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 7 inci.
Rulați dreptunghiul strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer. Prindeți cusătura și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, 40 de minute sau până când aluatul își dublează dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când pâinea sună goală la atingere. (Acoperiți cu folie de aluminiu ultimele 15 minute de coacere pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.)
Scoateți pâinea din tigaie și răciți-o pe o grătar.