Pâine Cu Ceai De Scorțișoară Și Stafide Glazurate

Pâine Cu Ceai De Scorțișoară Și Stafide Glazurate
Pâinea cu ceai de scorțișoară-stafide glazurată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână lapte, semințe de in măcinate, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți Glazurați Cu Stafide Și Scorțișoară, Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt, și Biscuiți Glazurați Cu Scorțișoară-Stafide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti pâinea, acoperiți stafidele cu 2 căni de apă fierbinte într-un castron mediu; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgere.
4
Combinați zeama și următoarele 5 ingrediente (prin albuș de ou) într-un castron mare; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin nucșoară), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zară, amestecând doar până când este umed. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, laptele 1% și sucul, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
1% Lapte1% Lapte
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
10
Stropiți glazura uniform peste pâine; se presară imediat cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PâinePâine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista