Pâinea cu ceai de lămâie-nuc este o vegetarian rețetă cu 10 porții. Această băutură are 306 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Cu Caise De Nucă, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă nucile, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Nuci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Se toarnă aluatul într - un pâine unsă și făinată de 9 x 5 inci.
5
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe suport de sârmă.