Pâine Cu Ceai De Dovleac
Pâinea cu ceai de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 640 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cuișoare măcinate, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul și 1 ou. Bateți în al doilea ou până se omogenizează.
Se amestecă dovleacul, coaja de portocală și sucul.
Într-un alt castron, măsurați și amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, cuișoarele, nucile și curmalele.
Se toarnă dintr-o dată în aluat în bolul de amestecare. Se amestecă numai pentru a se umezi.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți aproximativ 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți pâinea din tigaie în raft. Se răcește și se înfășoară.