Pâine Cu Carne La Microunde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea cu carne la microunde. Această rețetă servește 6 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, sos de roșii, ceapă și ou. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine Cu Carne La Microunde, Pâine Rapidă Cu Carne La Microunde, și Pâine Rapidă Cu Carne La Microunde.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul de roșii, zahărul brun și muștarul; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați oul, ceapa, firimiturile de biscuiți, sarea, piperul și 3/4 cană din amestecul de sos. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Formați-vă într-o pâine rotundă uniformă într-un cuptor cu microunde uns de 9 inchi. placă de plăcintă. Acoperiți cu hârtie cerată. Cuptorul cu microunde la foc mare timp de 15-17 minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 de euro, întorcând vasul un sfert de tură la fiecare 5 minute.
Se scurge; se acoperă cu amestecul de sos rămas.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Marele curte Blanc de Blancs Brut]()
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.