Pâine Cu Brânză Cheddar
Pâinea cu brânză Cheddar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 219 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine Cu Brânză Cheddar, Pâine Cu Brânză Cheddar, și Pâine Cu Brânză Cheddar Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu o tigaie de pâine de 8x4 sau 9x5 inci cu spray de scurtare sau gătit. În castron mare, se amestecă împreună făină și muștar.
Într-un castron mic, amestecați laptele, untul topit și ouăle până se omogenizează bine.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă bine. Se amestecă 1 cană de brânză.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Se presară cu 1/4 cană de brânză. Se acoperă cu 1 lingură de unt.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.