Pâine Cu Brânză Cheddar

Pâine Cu Brânză Cheddar
Pâinea cu brânză Cheddar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 219 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine Cu Brânză Cheddar, Pâine Cu Brânză Cheddar, și Pâine Cu Brânză Cheddar Cu Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai cu o tigaie de pâine de 8x4 sau 9x5 inci cu spray de scurtare sau gătit. În castron mare, se amestecă împreună făină și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
MuștarMuștar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați laptele, untul topit și ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă bine. Se amestecă 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu 1/4 cană de brânză. Se acoperă cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
6
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista