Pâine Cu Aluat De Ierburi
Pâinea cu aluat de ierburi este o fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest aluat are 142 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, margarină, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Coacerea Pâinii: Pâine Cu Aluat Cu Ierburi, Vechi Virginia Aluat Pâine, și Pâine Cu Aluat De Rozmarin.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de făină, sare, zahăr și drojdie într-un castron mare. Se amestecă în apă, scurtarea, pătrunjelul, rozmarinul și cimbru. Folosiți un mixer electric pentru a bate la viteză mică timp de 1 minut, răzuind frecvent vasul. Turn mixer la mediu, și bate pentru încă 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă restul de 1 cană de făină; se amestecă până se omogenizează. Răzuiți aluatul de pe părțile laterale ale bolului. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald timp de 35 până la 40 de minute.
Ungeți o tigaie de pâine de 9x5. Se amestecă aluatul bătând aproximativ 25 de lovituri. Răzuiți aluatul în tigaie unsă; bateți cu mâinile făinoase. Acoperiți tigaia.
Lăsați aluatul să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute. Nu lăsați aluatul să crească prea mult.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea sună goală când este bătută pe fund, 40 până la 45 de minute.
Ungeți blatul cu margarină.
Scoateți din tigaie și răciți pe grătar.