Pâine Cu Aluat
Pâinea cu aluat este o vegetarian pâine. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 4-qt. castron nemetalic, dizolvați drojdia în 2 căni de apă caldă; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 2 căni de făină până se omogenizează. Acoperiți ușor cu un prosop curat.
Se lasă să stea într-un loc cald (80 -90-90) pentru a fermenta timp de 48 de ore; se amestecă de mai multe ori pe zi. (Amestecul va deveni Bulbuc și va crește, va avea o aromă acră "drojdie" și se va forma un lichid galben transparent pe partea de sus.) Se amestecă laptele praf, untul, zahărul, sarea, apa rămasă și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. (Nu frământați.) Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; punch aluatul în jos. (Nu frământați). Împărțiți în jumătate. Formați fiecare într-o pâine rotundă. Ungeți puternic foile de copt și presărați cu făină de porumb.
Așezați aluatul pe tigăile pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale peste vârfurile pâinilor.
Se coace la 350 la 10 minute.
Periați pâinile cu apă rece; coaceți cu 35-40 de minute mai mult sau până se rumenesc.