Pâinea cu aluat este o vegetarian pâine. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 4-qt. castron nemetalic, dizolvați drojdia în 2 căni de apă caldă; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 2 căni de făină până se omogenizează. Acoperiți ușor cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea într-un loc cald (80 -90-90) pentru a fermenta timp de 48 de ore; se amestecă de mai multe ori pe zi. (Amestecul va deveni Bulbuc și va crește, va avea o aromă acră "drojdie" și se va forma un lichid galben transparent pe partea de sus.) Se amestecă laptele praf, untul, zahărul, sarea, apa rămasă și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. (Nu frământați.) Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
Resturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; punch aluatul în jos. (Nu frământați). Împărțiți în jumătate. Formați fiecare într-o pâine rotundă. Ungeți puternic foile de copt și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Așezați aluatul pe tigăile pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale peste vârfurile pâinilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se coace la 350 la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Periați pâinile cu apă rece; coaceți cu 35-40 de minute mai mult sau până se rumenesc.