Pâine Cu Aluat

Pâine Cu Aluat
Pâinea cu aluat este o vegetarian pâine. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Starter cu aluat și pâine de secară cu aluat, și Pâine Ușoară Cu Aluat-Pâine Vermont pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 4-qt. castron nemetalic, dizolvați drojdia în 2 căni de apă caldă; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 2 căni de făină până se omogenizează. Acoperiți ușor cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se lasă să stea într-un loc cald (80 -90-90) pentru a fermenta timp de 48 de ore; se amestecă de mai multe ori pe zi. (Amestecul va deveni Bulbuc și va crește, va avea o aromă acră "drojdie" și se va forma un lichid galben transparent pe partea de sus.) Se amestecă laptele praf, untul, zahărul, sarea, apa rămasă și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. (Nu frământați.) Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; punch aluatul în jos. (Nu frământați). Împărțiți în jumătate. Formați fiecare într-o pâine rotundă. Ungeți puternic foile de copt și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați aluatul pe tigăile pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale peste vârfurile pâinilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Se coace la 350 la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Periați pâinile cu apă rece; coaceți cu 35-40 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista