Pâine Brună Irlandeză
Pâinea brună Irlandeză ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 199 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, Pâine Brună Irlandeză, și Pâine Brună Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți ușor o foaie de copt.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Într-un castron mic amestecati împreună zară și unt topit.
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate.
Se toarnă zară și unt topit.
Se amestecă până se combină, deși încă aglomerat.
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă. Kneed aluat până când vine doar împreună, aproximativ 2 minute. Formați aluatul într-o pâine circulară de 10 inci. Scor top de pâine cu o cruce mare.
Coaceți timp de 40 de minute