Pâine Brună Irlandeză
Pâinea brună irlandeză este o vegetarian pâine. Această rețetă face 8 porții cu 374 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, Pâine Brună Irlandeză, și Pâine Brună Irlandeză.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina universală, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați în unt până când amestecul formează firimituri fine. Se amestecă făina integrală de grâu și ovăzul.
Adăugați iaurt; se amestecă ușor. Dacă amestecul este prea uscat pentru a fi ținut împreună, amestecați laptele, câte 1 linguriță odată, doar până când aluatul se ține împreună; nu trebuie să fie lipicios.
Întoarceți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați ușor de 5 ori pentru a face o bilă. Așezați pe o foaie de copt ușor unsă. Pat într-un cerc de 7 inci. Cu un cuțit înfăinat, tăiați un X mare deasupra pâinii.
Coaceți într-un cuptor 375 până se rumenesc bine, aproximativ 40 de minute. Se răcește pe un raft.
Se servește cald sau rece.