Pâine Brună De Casă

Pâine Brună De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea brună de casă. Această rețetă servește 32. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 135 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de melasă, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Încearcă Stafide aurii și coacăze pâine maro Irlandeză {pâine de grâu}, Sos brun de casă, și Rulouri de casă maro și servite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele patru ingrediente. Se răcește până la 110 -115. Într-un castron, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați amestecul de ovăz, zahărul brun, melasa și 3 căni de făină; se amestecă bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
5
Așezați într-un castron uns; întoarceți o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Punch aluat în jos. Împărțiți în jumătate; formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Așezați în două unse 9x5-in. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30-45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Preîncălziți cuptorul la 375 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă pentru a se răci.
11
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista