Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea brună de casă. Această rețetă servește 32. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 135 calorii. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de melasă, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Încearcă Stafide aurii și coacăze pâine maro Irlandeză {pâine de grâu}, Sos brun de casă, și Rulouri de casă maro și servite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele patru ingrediente. Se răcește până la 110 -115. Într-un castron, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Adăugați amestecul de ovăz, zahărul brun, melasa și 3 căni de făină; se amestecă bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
5
Așezați într-un castron uns; întoarceți o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Punch aluat în jos. Împărțiți în jumătate; formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
7
Așezați în două unse 9x5-in. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30-45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
8
Preîncălziți cuptorul la 375 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă pentru a se răci.