Pâine Brună Colonială

Pâine Brună Colonială
Pâinea brună colonială ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 306 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză umplută Colonial de la Colonial Pancake House, Pâine Colonială De Ovăz, și Pâine De Drojdie Colonială.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 9x5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu, făina universală, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă zară și se amestecă până când tot amestecul uscat a fost absorbit. Împărțiți aluatul uniform între cratițele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana pâinii iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
5
Se servește cald. Păstrați pâinea rămasă învelită în folie de plastic la frigider. Acest lucru se reîncălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista