Pâine Brună Colonială
Pâinea brună colonială ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 306 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză umplută Colonial de la Colonial Pancake House, Pâine Colonială De Ovăz, și Pâine De Drojdie Colonială.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 9x5 inch.
Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu, făina universală, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se toarnă zară și se amestecă până când tot amestecul uscat a fost absorbit. Împărțiți aluatul uniform între cratițele pregătite.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana pâinii iese curat.
Se servește cald. Păstrați pâinea rămasă învelită în folie de plastic la frigider. Acest lucru se reîncălzește bine.