Pâine brună Boston cu fructe uscate
Pâinea brună Boston cu fructe uscate ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 140 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de aur, făină de porumb, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pâine Maro Boston, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai al tăvii de pâine de 8x4 inci cu scurtarea sau pulverizați fundul cu spray de gătit; se acoperă cu făină.
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb și bicarbonatul de sodiu. Într-un alt castron mediu, bateți melasa, oul și 2 linguri de unt înmuiat cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când se amestecă bine. Bateți în amestecul de făină alternativ cu zară până se amestecă. Se amestecă fructele uscate.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul fisurii iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor pâinii pentru a slăbi; scoateți din tigaie în grătar.
Periați cu 2 lingurițe de unt topit.