Puttanesca de ton ars cu Fritters de fenicul este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 928 calorii. Pentru $ 8.19 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Salată De Ton Ars Cu Fenicul Portocaliu, Ton Ars Cu Semințe De Fenicul Și Unt Brun Caper, și Puttanesca De Somon La Tigaie.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, curățați Roșia cu oțetul, muștarul și usturoiul. Cu blenderul pornit, turnați încet uleiul de măsline până se omogenizează. Răsturnați sosul într-un castron. Se amestecă hamsiile tocate, măslinele și caperele și se condimentează puttanesca cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, blanch zahărul se fixează până când este crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgeți și reîmprospătați în apă rece. Rezervați apa de albire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și șalota și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați roșiile și zahărul și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați cimbru și capere și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Cesti Catei De Usturoi
8
Se ia de pe foc.
9
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Aduceți apa de albire a zahărului înapoi la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Adăugați sferturile de fenicul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12
Se scurge și se lasă să se răcească. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Puneți făina într-un castron puțin adânc și condimentați generos cu sare și piper. Crăpați ouăle într-un alt castron puțin adânc și bateți-le cu laptele. Într-o cratiță medie, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Dragați feniculul în făină, apoi înmuiați pene în ouăle bătute și dragați din nou în făină. Lucrând în 2 loturi, prăjiți feniculul, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Transferați feniculul într-un suport așezat peste o foaie de copt cu margini și păstrați-l cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați fripturile de ton cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se rumenesc profund afară și rar în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Friptură De Ton
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Transferați tonul pe o tăietură și tăiați fiecare friptură în felii groase de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
18
Reîncălziți apăsările de zahăr și lingurați-le pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
19
Așezați tonul feliat pe farfurii și stropiți sosul puttanesca în jurul peștelui. Puneți 2 biscuiți de fenicul pe fiecare farfurie, garnisiți cu hamsii întregi și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.