Pur Și Simplu Heaven Fudge
Pur și simplu Heaven Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, lapte evaporat, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Nuc Fudge = Rai, Gheață În Cer, și Penne Din Cer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mediu; se fierbe, amestecând continuu, până când un termometru cu bomboane înregistrează 234 (aproximativ 7 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă marshmallows și bucăți de ciocolată până se omogenizează. Se amestecă 2 lingurițe. vanilie.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt; se răcește complet.
Tăiați în pătrate de 1 inch.
Fudge de Pecan prăjit: Preîncălziți cuptorul la 45
Înmuiați 2 1/2 căni de jumătăți de pecan în apă pentru a acoperi 20 de minute; se scurge bine.
Se Presara 2 Linguri. sare uniform pe fundul unei tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci. Aranjați nucile pecan într-un singur strat în tigaie; presărați uniform cu încă 2 linguri. sare.
Puneți nucile pecan în cuptorul încins și opriți cuptorul.
Lăsați să stea în cuptor 1 oră și 30 de minute. Aruncați nucile pecan într-o strecurătoare pentru a îndepărta excesul de sare. Tăiați grosolan pecanele și răciți-le. Pregătiți pur și simplu Heaven Fudge conform instrucțiunilor, amestecând nuci pecan tocate cu vanilie. Face aproximativ 64 de bucăți. Pregătire: 15 min.; Macerat: 20 min.; Stand: 1 oră, 30 min.