Punch la Noix de Coco
Punch la noix de Coco este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 2 porții cu 343 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nucă de cocos, rhum agricole, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați X este pentru durere aux Noix, Amestec De Nuci Condimentat Aka Melange De Noix Epicees, și Quiche de verdure aux noix Recette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți nuca de cocos într-un castron mare.
Adăugați romul și lăsați-l să se înmoaie timp de 1 oră. Se strecoară romul într-un alt castron.
Așezați nuca de cocos îmbibată cu rom într-un pătrat de pânză de brânză și strângeți-o în vasul cu rom. Aruncați nuca de cocos.
Adăugați zahărul, fasolea de vanilie, coaja de lămâie și nucșoara în castron. Se amestecă pentru a se amesteca bine.
Se servește peste gheață și se ornează cu felii de nucă de cocos (dacă se dorește).
De la băuturi cu rom: 50 de cocktailuri din Caraibe, de la Cuba Libre La Rom Daisy de Jessica B. Harris. Text copyright 2009 de Jessica B. Harris; fotografii Copyright 2009 de tara Donne. Publicat de Chronicle Books LLC.