Punch De Rubarbă
Punchul de rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de băuturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, sodă de lămâie-lime, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de remarcabil. Punch De Citrice De Rubarbă, Pumn De Rubarbă Roz, și Punch De Rubarbă Roz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, aduceți rubarba, zahărul și apa la fiert. Se fierbe timp de 15 minute; se răcește și se strecoară. Se amestecă sucurile de portocale și lămâie. Chill. Pentru fiecare porție, combinați 1/2 cană sirop de rubarbă și 12 oz. sifon.
Se servește în sticlă răcită.